Mobila bucatarie

Mobila bucatarie

Mobila . Online 1.ro   Mobila  bucatarie home   Mobila bucatarie rate  Mobilier de bucatarie portofoliu   bucatarii colaborari  contact   ro en
  Mobila birou
  Mobila bucatarie
  Sufragerie (living)
  Dormitor
  Dulap
  Dulap cu usi glisante
  Usi glisante
  Mobila biblioteca
  Dressing
  Mobila camera tineret
  Mobila hol
  Mic mobilier
  Masuta
  Spatiu comercial
  Mobilier hotelier
  Scaune
  Saltele ortopedice
  Saltele super-ortopedice
  Saltele medicale
  Chiuveta
  Aragaz
  Cuptor incorporabil
  Plita incorporabila
  Hota aragaz
 
   
home > mobila > mobila bucatarie
pagina 1 2 3
mobilier bucatarie Mobilier de bucatarie Black&White
Mobila de bucatarie Black&White este realizata din pal melaminat cu dimensiunea de 18mm, finisajele folosite sunt alb si negru, blatul este termorezistent de 28mm, iar cantul este din ABS - 2 mm (respectiv 0.4 mm - la dorinta clientului).

La aceasta mobila s-au folosit urmatoarele accesorii: glisiere Austria pentru sertare, balamale Germania pentru usi, manere - bara aluminiu, contrascurgere apa din aluminiu, plinta de jos - din aluminiu si cosul jolly prevazut pentru o depozitare mai eficienta a sticlelor.

Dimensiuni mobila: 320/80/60cm 320/60/32cm (lungime, inaltime, adancime)
Pret cu TVA: Ron
detalii... Cumpara acum
 elvila Mobila bucatarie Alessia
Mobila de bucatarie Alessia este realizata din pal melaminat 18mm cu finisaj de cires natur, blat termorezistent de 28mm si cant ABS (2 mm respectiv 0.4 mm) .

Accesoriile folosite sunt: glisiere Germania pentru sertare, balamale Germania pentru usi, manerele sunt din metal si contrascurgerea pentru apa din plastic.

Dimensiuni: 210/80/60cm 180/60/32cm (lungime, inaltime, adancime)
Pret incepand cu: 1.590,00 Ron cu TVA
detalii... Cumpara acum
mobilier de bucatarie Mobila bucatarie Angelo
Mobila de bucatarie Angelo este realizata din pal melaminat 18mm cu o combinatie de finisaj din portocaliu si aluminiu, blatul este termorezistent 28mm, iar cantul din ABS (2 mm respectiv 0.4 mm) .
Accesoriile folosite sunt: glisiere Germania la sertare, balamale Germania la usi, manere metalice, rame MDF, usi cu pistoane cu gaz , geamuri sablate, contrascurgere apa aluminiu.
Dimensiuni: 230/80/60cm 290/60/32cm (lungime, inaltime, adancime).
Pret incepand cu: 1.880,00 Ron cu TVA
detalii... Cumpara acum
bucatarie la comanda Mobila Bucatarie Rovere
Mobila de bucatarie Rovere este realizata din pal melaminat 18mm cu o combinatie de culori pentru finisaj din fag si ciocolata, blatul este termorezistent 28mm, iar cantul din ABS (2 mm respectiv 0.4 mm) .
Accesoriile folosite pentru acest mobilier sunt: la sertare - glisiere Germania, la usi - balamale Germania, precum si manere din aluminiu, rame MDF, usile cu deschidere verticala sunt pe pistoane cu gaz, iar la exterior au geamuri sablate, ceea ce ofera un desingne special si modern bucatariei, contrascurgerea pentru apa este din aluminiu.
Dimensiuni ale mobilierului de bucatarie: 270/90/60cm 240/35/32cm (lungime, inaltime, adancime).
detalii... Pret incepand cu: 1.950,00 Ron cu TVA
Cumpara acum
bucatarie ieftina Mobila bucatarie MiniCucina
Mobilierul este realizat din pal melaminat 18mm cu finisaj bleo si vanilie, blatul etse termorezistent 28mm si cantul folosit din ABS (2 mm respectiv 0.4 mm) .
Accesorii folosite pentru mobila de bucatarie MiniCucina sunt: glisiere Germania (sertare), balamalele import Germania, manerele sunt metalice, geamurile sablate, contrascurgere apa - aluminiu.
Dimensiuni: 180/82/60cm 180/60/32cm (lungime, inaltime, adancime).
Pret incepand cu: 1.290,00 Ron cu TVA
detalii... Cumpara acum
mobila la comanda Mobila bucatarie Nova
Mobila de bucatarie Nova este realizata din pal melaminat 18mm cu finisaj cires natur, blatul etse termorezistent 28mm, iar cantul din ABS (2 mm respectiv 0.4 mm) .
Accesoriile folosite: picurator vase (scurgator), glisiere Germania (sertare), balamale Germania, manere metalice, rame MDF, geamuri sablate, contrascurgere apa aluminiu.
Dimensiuni: 220/80/60cm 220/60/32cm (lungime, inaltime, adancime).
Pret incepand cu: 1.670,00 Ron cu TVA
detalii... Cumpara acum
mobila Mobila bucatarie Belvedere
Mobilier realizat din pal melaminat 18 cu finisaj wenge-vanilie, blat termorezistent 30mm si cant ABS (2 mm respectiv 0.4 mm) .
Accesori : picurator vase (scurgator), cos Jolly (suport vertical pentru sticle), glisiere Germania (sertare), balamale Germania, manere metalice lungi, rame MDF, geamuri sablate, contrascurgere apa aluminiu.
Dimensiuni: 200/82/60cm 260/60/32cm (lungime, inaltime, adancime).
detalii... Pret incepand cu : 2.200,00 Ron cu TVA
Cumpara acum
mobila Mobila bucatarie Classica
Mobila de bucatarie "Clasica" este realizata din pal melaminat 18mm, s-au folosit finisaje wenge in combinatie cu vanilie, blatul este termorezistent 28mm, iar cantul folosit este din ABS (2 mm respectiv 0.4 mm) .
Accesorii ce s-au utilizat: picurator vase (scurgator), cos Jolly (suport vertical pentru sticle), glisiere Germania la sertare, balamale Germania la usi, manerele sunt metalice, iar contrascurgerea pentru apa din aluminiu.
Dimensiuni: 220/85/60cm 280/40/32cm (lungime, inaltime, adancime).
Pret incepand cu: 1.540,00 Ron cu TVA
detalii... Cumpara acum
bucatarii de calitate Mobila bucatarie Crystal
Mobila de bucatarie Crystal este realizata din pal melaminat 18mm cu finisaj combinat wenghe si vanilie, blatul etse termorezistent 28mm, iar cantul din ABS (2 mm respectiv 0.4 mm) .
Accesorii folosite: picurator vase (scurgator), cos Jolly (suport vertical pentru sticle), glisiere Germania (sertare), balamale Germania, manere metalice, contrascurgere apa aluminiu.
Dimensiuni: 210/85/60cm 210/40/32cm (lungime, inaltime, adancime)
detalii... Pret incepand cu: 1.790,00 Ron cu TVA
Cumpara acum
mobila Mobila bucatarie Essenza
Mobilierul Essenza este realizat din pal melaminat 18mm cu finisaj par salbatic, blat termorezistent 28mm si cant ABS (2 mm respectiv 0.4 mm).
Accesorii: spoturi (suport vertical pentru sticle), glisiere Germania (sertare), balamale Germania, manere metalice, rame MDF la geamuri, deasemenea gemurile sunt sablate si sunt pe pistoane cu gaz, contrascurgere apa - aluminiu.
Dimensiuni: 380/85/60cm 250/60/32cm (lungime, inaltime, adancime).
detalii... Pret incepand cu: 2.380,oo Ron cu TVA
Cumpara acum
mobila Mobila bucatarie Simona
Mobilierul este confectionat pe colt. Acesta s-a realizat din pal melaminat grosime de 18mm, combinatia culorilor folosite sunt din cires si fildes, blatul este termorezistent si are o grosime de 28mm, iar cantul este din ABS cu o grosime de 2 mm respectiv 0.4 mm - la dorinta clientului.
Accesoriile ce s-au folosit sunt: glisiere Blum-Germania pentru sertare, balamale Hafele-Germania pentru usi, manere metalice , contrascurgere apa din aluminiu, rama MDF cu geam sablat, picurator vase din aluminiu.
Dimensiuni: 260/85/60cm 260/60/32cm (lungime, inaltime, adancime)
detalii... Pret cu TVA: Ron
Cumpara acum
Se mai produc la cererea Dvs urmatoarele modele de bucatarie la comanda: clasica, moderna, din lemn, cu usi din MDF infoliat, bucatarii cu usi vopsite.
home > mobila > mobila bucatarie
pagina 1 2 3
  Termeni si conditii | Confidentialitate | Parteneri  

Mobila de bucatarie

 
  Copyright ©2006 Mobila.Online1.ro. Toate drepturile rezervate.  
Dressing, mobila birou, dresing usi glisante cu oglinzi , mobilier bucatarie