Mobila-de-bucatarie

 

Mobila.Online1.ro   home   rate  portofoliu   colaborari  contact    
  Mobila birou
  Mobila bucatarie
  Sufragerie (living)
  Dormitor
  Dulap
  Dulap cu usi glisante
  Usi glisante
  Mobila biblioteca
  Dressing
  Mobila camera tineret
  Mobila hol
  Mic mobilier
  Masuta
  Spatiu comercial
  Mobilier hotelier
  Scaune
  Saltele ortopedice
  Saltele super-ortopedice
  Saltele medicale
  Chiuveta
  Aragaz
  Cuptor incorporabil
  Plita incorporabila
  Hota aragaz
   
home > mobila de dormitor
Termeni si conditii pentru utilizarea sitului si a serviciilor oferite
Pentru utilizarea site-ului www.Mobila.Online1.ro este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii .Vizualizarea in continuare a acestui site presupune ca sunte-ti de acord cu acesti termeni si conditii.Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor de peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamantul parintilor de a utiliza acest site.

1. Definitii
Pentru scopul acestor termeni si conditii: Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator. Atacuri de tip "Denial of Service" (refuzul serviciului) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server.
Serviciu inseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de Furnizor si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.Mobila.Online1.ro - serviciile furnizate de Furnizor utilizatorilor inregistrati si clientilor sai.
Marci se refera la faptul ca denumirea "Mobila.Online1", oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Furnizorului sau ale oricaror companii asociate.
Furnizorul sau Mobila.Online1 - se refera la SC ICE Simconsprod S.R.L.
Utilizator - persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.

2. Obligatiile Furnizorului
2.1 Furnizorul si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Furnizorului, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.
2.2 In nici o circumstanta Furnizorul nu poate fi responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.
2.3 Raspunderea Furnizorului (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitrar), in cazul vreunui act sau fapt sau rezultata in oricare alt mod din sau in conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 2,oo Ron.

3. Securitate
3.1 Clientul ia la cunostinta ca Furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.
3.2 Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Furnizorul va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.
4. Utilizare Improprie si Raspunderi
4.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:
a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii a Furnizorulului pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;
4.2 Clientul este de acord sa se exonereze de raspundere si sa nu actioneze Furnizorul in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Furnizorului si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Furnizor ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.
4.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina clientului.
5. Informatii personale
5.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Furnizorul are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
a) pentru utilizarea acestor date de catre Furnizor in scopuri de vanzari si marketing;
b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
c) Furnizorul poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Furnizorului, ar putea prezenta interes pentru client.
6. Scopuri
Scopurile in care Furnizorul poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le poate fi oferita sunt tratate pe larg in confidentialitate.
7. Generalitati
7.1 Modificari ale acestor termeni si conditii Furnizorul poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.Mobila.Online1.ro . Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web. Furnizorul poate modifica termenii si conditiile oricand pe serviciile oferite prin intermediul sitului, si pentru fiecare utilizator in parte.
7.2 Forta Majora - Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Furnizorul nu este responsabila. Pentru serviciile gratuite, Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate.

Cu stima, echipa www.Mobila.Online1.ro
  Termeni si conditii | Confidentialitate | Parteneri  
     
  Copyright ©2006 Mobila.Online1.ro. Toate drepturile rezervate.